Да си направиш личен хороскоп

Човекът, преди всичко е личност и, изхождайки от това, следва да разбере, че хороскопът, съставен за зодиакалния знак, не е съвсем правилен. Всеки от нас има индивидуален, личен хороскоп, който отразява най-добре пълната картина на нашия живот.

За да се състави личен хороскоп е необходимо правилно да се разгледа наталната карта. Какво е това? Наталната карта представлява карта на звездното небе в момента на раждането на човека. При нейното съставяне е нужно да се отчете мястото и точното време на раждане.

Мястото на раждане, както и времето, играят важна роля при съставяне на наталната карта. От това зависи географското разположение на звездите.

Изхождайки от тези данни можем да разберем защо хора, родени в един ден, имат толкова различни хороскопи, а, следователно, и съдби. Родените в различни краища на света, по различно време – всичко това са критерии, по които се съставя личния хороскоп за всеки човек.

Във връзка с бързото изменение разположението на звездите на небето, за съставяне на наталната карта се изисква много точно времето на раждане на човека ( с отклонение 5 – 10 минути). За съжаление, именно тези няколко минути могат да изиграят решаваща роля при съставянето на наталната карта.

Ако не вие известно точното време, то астрологът може да го уточни, за да се установи пълната точност на датата и часа. За установяване на точностите около времето на раждане, астрологът се нуждае от описанието на човека, неговия характер, навици и реакции към различни ситуации в живота му.

След установяване на точното време на раждане може да се започне съставянето на наталната карта. Именно в нейното съставяне се заключава личния хороскоп на всеки човек.

На сегашния етап за съставяне на хороскоп много често се ползва помощта на компютъра. Той значително облекчава съставянето на наталните карти, но този хороскоп ще бъде верен само при съставянето му от астролог.

Работата на астролога е сложна. За съставянето на правилния личен хороскоп е необходимо да се разгледат много варианти, да се свържат събития, протичащи в живота на човека, в една линия.

Така също при съставяне на наталната карта е необходимо да се обърне внимание на самия човек и да се направи неговото детайлно описание. За това действително се изискват сериозни знания и голям професионален опит.

Абонамент

Абонирайте се за да получавате новини на e-mail-а си.

Comments are closed.