Различна DDoS защита

hacker
Не чакайте вашият бизнес уебсайт или уеб приложение да бъдат хакнати и/или повредени от кибер-престъпници и личната Ви информация да бъде открадната и публикувана онлайн. Приемането на проактивен подход ще Ви даде спокойствие, тъй като ще знаете, че вашата марка и дигитални активи са добре защитени от DDoS атаки. Убедени сме, че можем да Ви помогнем да защитите бизнеса си, както помогнахме на много други бизнеси от различни индустриални сектори. Свържете се с нас днес, научете повече за нашето уникално ценово предложение и екипът ни ще направи всичко от което се нуждате.

Нашият екип за DDos защита ще работи като разширение на вашия и ще помогне да постигнете целите Ви за информационна и киберсигурност. Години опит и добри познания в областта на киберсигурността ни помагат да Ви напътстваме, без да натоварваме вътрешните Ви ресурси. Ние ще доставим персонализирани услуги, свързани с вашия бизнес и индустрия.

Ние ще защитаваме и наблюдаваме вашите уеб сайтове и уеб приложения 24/7/365. Не продаваме скъпо оборудване, което да изисква постоянна поддръжка и ИТ ресурси. Напълно управляемите уеб приложения за сигурност и киберсигурност са това, което правим най-добре.

Позволете ни да осигуряваме и следим уеб сайтовете и уеб приложенията Ви, докато Вие разширявате бизнеса си. Запазете индустриалните си стандарти, като същевременно прескочите конкуренцията си.

Гарантираме, че ще се почувствате като наш единствен клиент, заради безупречното качество на обслужване и гарантираното време за реакция.

Основните предимства на нашите услуги за намаляване на DDoS атаки са:
• Безпроблемно разгръщане – в рамките на няколко часа
• Няма хардуер или софтуер за закупуване или инсталиране
• Няма предварителни капиталови разходи
• Без разходи за ИТ поддръжка – концентрирайте се върху основната си дейност

Ако вашето бизнес уеб приложение или уебсайт са атакувани или хакнати –
свържете се с нас днес и ние ще направим:

• Анализ на въздействието
• Възстановяване на вашите ценни данни
• Предотвратяване на допълнителни щети за вашите онлайн данни и репутация

Пазете Вашите онлайн данни и ги защитете от кибер-престъпници.

Абонамент

Абонирайте се за да получавате новини на e-mail-а си.

Comments are closed.