Поглезете своята кожа с натурални продукти

avocado-forТоксичните вещества се намират навсякъде около нас в ежедневието храна, домакински препарати, въздух, вода…
Тялото ни има 206 кости, които непрекъснато се движат и  натоварват. Външната обвивка на тялото се състой от защитен слой от кожа, коса и нокти.

Кожата е най големият телесен орган и има няколко функции. Тя импрегнира и създава бариера срещу бактерии, вируси и вредното въздействие на слънчевата светлина.

Искате ли да избягате от стреса и напрежението, да дарите тялото си с едно приятно изживяване с екзотично усещане на авокадо.
Много от жените, предпочитат да подхранват своята кожа с домашна козметика, отколкото продуктите от козметичните магазини, пълни с парабени или най просто казано консерванти.

Парабените са химични вещества, използвани като консерванти в козметиката. Тяхната ефективност, дълга употреба, ниска ефективност, водят до раздразнение на кожата.

При хора с изразена алергия, към парабени могат да доведат до сериозно зачервяване на кожата. Те са без цвят, аромат с подходяща консистенция, за козметичните продукти.

Поглезете своята кожа с домашни спа-ритуали,които ще ви oсвежат. Кожата има нужда от хидратация, какво по хубаво от домашно приготвена маска от авокадо, натурален продукт без парабени.

Авокадото се отглежда предимно в Централна Америка, най големите производители на авокадо са Мексико, САЩ и Индонезия. То е известно, като най-мазния плод, а в Мексико го използват като „маслото на красотата”.

Този плод има необичайна нежна консистенция, която придава на кожата приятна мекота, леко прониква дълбоко в тъканите.

Той е богат на витамини А, С, Е съдържа много повече протеин от колкото другите плодове. Отличава се с високо съдържание на калий и желязо. Този натурален продукт, не само ревитализира сухата и загрубяла от слънцето
кожа, но и възстановява еластичността и влажността на кожата.

Както се използва в козметични процедури, така и присъства в нашето меню за хранене.Този екзотичен плод с невероятните си качества, както може да подхрани тялото ни от вън, така и от вътре.

Спомага за изхвърлянето на токсините от организма . Богат на мaзнини и на омега 6 ненаситени мастни киселини.

Предпазва кожата от влиянието на UV-лъчите.Чудотворното масло оказва вълшебно въздействие върху целия организъм и особено върху кожата на лицето.

Той се бори с различни заболявания и подсилва организъм ни. Авокадото осигурява на организма протеини в количество, което спокойно може да замести, месото и сиренето в дневното хранене на човека.

Какво по-хубаво от здраво тяло, добре хидратирана и подхранена кожа от чудотворните действия на „био” продуктите от майката природа.

Абонамент

Абонирайте се за да получавате новини на e-mail-а си.

Comments are closed.